Add to Cart
Hot sale RFID apparel clothes UHF Hangtag , Material paper RFID clothing hang tag , RFID UHF Passive clothes hangtag
This RFID hang tag is widely used in Fashion company,it can be used for checking out and fast inventory.
| Description of goods | RFID clothes hangtag |
| Name | Hangtag |
| Material | Coated paper, PVC ,PET |
| Size | 100X50mm or customized |
| Protocol Standard | ISO18000-6C |
| RFID Chip | Impinj MR6P or as per customer requirement. |
| Frequency | UHF (860-960 MHz) |
| Read&Writing distance | 2-8m(depend on RFID reader or Enviromental) |
| Working temperature | -20℃~100℃ |
| Crafts | Printing + RFID composite+Die-cutting+Encoding |
| Application | Apparel Tracking and Management |
| Package | Packed by Roll or sheet (according to customer's request) |
| Artwork Format | AI, CDR or PDF at least 300dpi |

| Question 1: Is there stock for your products? Answer: There is stock for different products in different periods. Please tell us what products you need, then we will check the stock for the products you need. |
| Question 2: Do you offer samples? Answer: For samples in stock, samples can be arranged directly and freely. |
| Question 3: How can the artwork be offered? Answer: Artwork can be sent to us by AI, or PSD, or CDR. But it has to be in vector graphics to ensure the quality of printing. |
| Question 4: What is MOQ? Answer: The MOQ is 500 pcs. The price is more competitive for bigger order quatity. |
| Question 5: What different RFID products do you offer? Answer: Various RFID products, including RFID cards, RFID labels, RFID wristbands, and NFC products can be produced in our factory. |
| Question 6: What shipping way is adopted? Answer: By Express, Air, Sea. Depends on clients' specific requirements and order quantity. |
| Question 7: What is the lead time? Answer: Generally, the shipping time is 3-5 working days. |
| Question 8: What payment do you adopt? Answer: Western Union, TT, Paypal. Paypal is just accepted for small amount. |