 
                            
                                            Add to Cart
RFID NFC finds pet dog tag anti-lost pet QR Code 213 Epoxy tag for Dog Cat , RFID Pet TAG , NFC dog tag
Custom RFID NFC stickers are adhesive RFID paper NFC tags which support 4 color digital or offset custom printing (CMYK). Just provide your own artwork or company LOGO then we can make your desired customized RFID sticker tag.
A variety of shapes and sizes are offered for RFID stickers. RFID paper stickers can be one-sided or both sides printing. NFC Tags surfaces have water-resistant paper, soft/hard PVC and PET. All stickers are water-resistant and durable.
Features:
1: Normal size or mirco size can less than 10mm, 8.7mm etc
 2: Aluminum or double copper antenna
 3: PET waterproof, resistance of chemical and heating or PVC, Paper
 4: Custom 4C LOGO printing or white sticker, wet inlay
 5: Can be anti metal, suitable for metal surface
 6: Shape and size can be customized
 7: Pack by pcs or roll perfect fit your installation

| Question 1: Is there stock for your products? Answer: There is stock for different products in different periods. Please tell us what products you need, then we will check the stock for the products you need. | 
| Question 2: Do you offer samples? Answer: For samples in stock, samples can be arranged directly and freely. | 
| Question 3: How can the artwork be offered? Answer: Artwork can be sent to us by AI, or PSD, or CDR. But it has to be in vector graphics to ensure the quality of printing. | 
| Question 4: What is MOQ? Answer: The MOQ is 500 pcs. The price is more competitive for bigger order quatity. | 
| Question 5: What different RFID products do you offer? Answer: Various RFID products, including RFID cards, RFID labels, RFID wristbands, and NFC products can be produced in our factory. | 
| Question 6: What shipping way is adopted? Answer: By Express, Air, Sea. Depends on clients' specific requirements and order quantity. | 
| Question 7: What is the lead time? Answer: Generally, the shipping time is 3-5 working days. | 
| Question 8: What payment do you adopt? Answer: Western Union, TT, Paypal. Paypal is just accepted for small amount. |