Add to Cart
UHF RFID lanyard tag HAT037 , Material ABS RFID cable tag with 10 meter read range , One time use RFID tag
The Lanyard tag has a unique ID, and can store additional information. It can be used to track logistics information and animals. The tag is non-dismountable.
KEY Features:
Waterproof, anti fall, anti collision
Moisture resistance
High temperature resistance
Application:
Animal identification and management
Item discrimination,information collection,
tracked traceability
Logistics tracking
Object combination marks
Goods,parcels of seal binding
| Specifications | |
| Protocol | ISO/IEC 18000-6C & EPC global Class 1 Gen 2 |
| Chip | MR6P |
| Memory | EPC 128bits,USER 0bits,TID 48bits |
| Application surface | Non-metal surface |
| Read range | Up to 8 meter by fixed reader; Up to 4 meter by handheld reader |
| Frequency | 860MHZ to 869MHZ/902MHZ to 928MHZ |
| Size | 345 * 30 *7 mm |
| Weight | 8.5 G |
| Material | ABS |
| IP Rating | IP68 |
| Storage temp | -40℃ to 60 ℃ |
| Operation temp | -40℃ to 60 ℃ |
| Warranty | 1 Year |

| Question 1: Is there stock for your products? Answer: There is stock for different products in different periods. Please tell us what products you need, then we will check the stock for the products you need. |
| Question 2: Do you offer samples? Answer: For samples in stock, samples can be arranged directly and freely. |
| Question 3: How can the artwork be offered? Answer: Artwork can be sent to us by AI, or PSD, or CDR. But it has to be in vector graphics to ensure the quality of printing. |
| Question 4: What is MOQ? Answer: The MOQ is 500 pcs. The price is more competitive for bigger order quatity. |
| Question 5: What different RFID products do you offer? Answer: Various RFID products, including RFID cards, RFID labels, RFID wristbands, and NFC products can be produced in our factory. |
| Question 6: What shipping way is adopted? Answer: By Express, Air, Sea. Depends on clients' specific requirements and order quantity. |
| Question 7: What is the lead time? Answer: Generally, the shipping time is 3-5 working days. |
| Question 8: What payment do you adopt? Answer: Western Union, TT, Paypal. Paypal is just accepted for small amount. |