Hangzhou Linkwin Smart Technology Co.,Ltd

Link to win,win-win together

Manufacturer from China
Site Member
5 Years
Home / Products / RFID Label Tags /

UHF Long-Range Programmable UHF RFID LED Tag with LED Light for Asset Management LAB4418LED

Contact Now
Hangzhou Linkwin Smart Technology Co.,Ltd
City:hangzhou
Province/State:zhejiang
Country/Region:china
Contact Person:MrHuang
Contact Now

UHF Long-Range Programmable UHF RFID LED Tag with LED Light for Asset Management LAB4418LED

Ask Latest Price
Video Channel
Brand Name :LINKWIN
Model Number :LAB4418LED
Certification :CE
Place of Origin :CHINA
MOQ :1000pcs
Price :USD0.25/PC to USD0.5/PC
Payment Terms :L/C, D/A, D/P, Western Union, MoneyGram
Supply Ability :10000pcs per month
Delivery Time :10 working day
Packaging Details :5000pcs/roll ; 8 roll in a carton
Material :PET or customized
Frequency :860-960MHz
Size :Customized Size
Protocol :ISO 18000-6C
Application :ASSET MANAGEMENT
Service :encoding/printing
more
Contact Now

Add to Cart

Find Similar Videos
View Product Description

UHF Long-Range Programmable UHF RFID LED Tag with LED Light for Asset Management LAB4418LED

This LAB4418LED with LED is specially developed for searching appointed goods quickly.The perfect combination of UHF long-distance reading & LED lighting,With universal RFID remotely triggers LED on device far away and realize the fast query and locate target items! Assist to find goods’ location, greatly improve the searching efficiency and management level!

Protocol ISO/IEC 18000-6C & EPC global Class 1 Gen 2
Chip KX2005X-BL
Memory UHF:EPC 240Bits(One time encoding),USER 1312Bits(One time encoding)
TID 96Bits,Access PWD 32Bits ,Kill PWD 32Bits
Surface Paper PET or customized
Application Asset management/retail
Mounting way Attaching with back adhesive
Read range RFID:Up to 6 meter by fixed reader; Up to 3 meter by handheld reader
LED light on:3 meter
Frequency 860MHZ to 960MHZ
Size Label size:44× 18mm;Antenna size 40× 14 mm
ESD: ≤2KV
Storage temp -30to 70
Operation temp -30to 70
Storage Humidity: 30%~70%
Warranty 1 Year

Question 1: Is there stock for your products?
Answer: There is stock for different products in different periods.
Please tell us what products you need, then we will check the stock for the products you need.

Question 2: Do you offer samples?

Answer: For samples in stock, samples can be arranged directly and freely.
For samples out of stock, new production needs to be arranged, and there is sample charge.

Question 3: How can the artwork be offered?

Answer: Artwork can be sent to us by AI, or PSD, or CDR. But it has to be in vector graphics to ensure the quality of printing.

Question 4: What is MOQ?

Answer: The MOQ is 500 pcs. The price is more competitive for bigger order quatity.

Question 5: What different RFID products do you offer?

Answer: Various RFID products, including RFID cards, RFID labels, RFID wristbands, and NFC products can be produced in our factory.
RFID customization is available in our factory. Any design can be produced by us.

Question 6: What shipping way is adopted?

Answer: By Express, Air, Sea. Depends on clients' specific requirements and order quantity.

Question 7: What is the lead time?

Answer: Generally, the shipping time is 3-5 working days.
The production time is different in different periods for different orders.
Please consult us according to your specific requirements of your order.

Question 8: What payment do you adopt?

Answer: Western Union, TT, Paypal. Paypal is just accepted for small amount.

Inquiry Cart 0